A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі обговорили питання життєдіяльності

Дата: 12.03.2020 15:01
Кількість переглядів: 624

На щотижневій  нараді при голові  Бахмутської  райдержадміністрації  Тетяні Єрохіній обговорювали питання роботи структурних підрозділів та організацій в період з 12 березня до 3 квітня 2020 року.

Керівник району наголосила, що органи державної  влади працюють в  штатному режимі, при цьому витримують рекомендаційні засоби безпеки. Звернення громадян, скарги будуть  прийматися через спеціальну скриньку в будівлі адміністрації.  Без обмежень повинні надаватися всі соціальні та адміністративні послуги.  Питання введення карантину в учбових закладах  району, а саме в школах буде розглянуто на комісії з надзвичайних ситуацій  і  буде оголошено про  заборону відвідування закладів освіти її здобувачами. При цьому  необхідно видати відповідні розпорядчі документи стосовно організації роботи, можливо в окремих установах розглянути роботу на віддаленому доступі.

Тетяна Єрохіна зауважила, що необхідно починати реалізовувати заходи по програмі соціально-економічного розвитку, як місцевим радам, так і структурним підрозділам.

Окремо було зауважено про недопустимість порушення вимог законодавства в питаннях закупівель послуг, товарів, в тому числі по інформатизації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора