A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі продовжують відновлювати соціальну інфраструктуру

Дата: 11.03.2020 14:50
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

Першим об’єктом у 2020 році, який буде відновлено в районі за рахунок  обласного матеріального резерву, буде Миронівська загальноосвітня школа № 1.

Школа неодноразово зазнавала руйнувань під час обстрілів в 2015 році. Найбільше постраждала покрівля, яку багато разів власними силами ремонтували. Але сьогодні її стан стан зовсім незадовільний, що призводить до багатьох незручностей під час учбового процесу. Майже два місяці  Бахмутська райдержадміністрація  тісно співпрацювала з Донецькою ОДА, а саме з департаментом цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи  задля вирішення питання по  виділенню будівельних матеріалів для відновлення покрівлі. Завдяки розуміння важливості ремонту закладу керівництвом області, а саме головою ОДА Павлом Кириленко, проблема була вирішена.

  • Сьогодні до району доставлені будівельні матеріали для відновлення покрівлі у школі , цемент, дошка, шифер та інше,  майже  на  150  тисяч грн.. Це не перша допомога області у відновленні інфраструктури району, у минулі роки ми так відновлювали роботу їдальні у  Світлодарській ЗОШ, замінювали вікна, робили ремонт учбових класів у Світлодарському НВК та Луганській ЗОШ. Від імені батьків, педколективів висловлюємо подяку всім причетним до цієї справи. Зараз відділ освіти  на чолі з Світланою Гатченко  розпочне роботу по ремонту, але зауважу, що учбовий процес не буде призупинено і на свято останнього дзвоника у нас буде подарунок, - прокоментувала подію  голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора