A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Військові медики отримали подарунки від Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 10.03.2020 14:14
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

На території Бахмутського району розташовані госпітальні відділення військової частини А0209. Пліч о пліч працюють військові медики та звичайні лікарі, але всі вони виконують почесну місію – рятують життя людей і піклуються про їх стан здоров’я.

В святкові дні голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна особисто вітала жінок в госпіталі на території Часовоярської лікарні.

"Ви обрали нелегкий шлях і нелегку сферу діяльності, ви кожен день бачите біль, але знаходите в собі сили, щоб рятувати людей, посміхатися  їм і подавати надію на одужання. Хочу висловити слова вдячності і глибокої пошани за старанне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у наданні спеціалізованої медичної допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, які захищають незалежність й територіальну цілісність України в районі проведення операції Об’єднаних сил, та привітати  вас  з нагоди Міжнародного жіночого дня", - звернулася Тетяна Єрохіна до жінок.

Квіти, солодкі подарунки і побажання і в подальшому співпрацювати додали гарного настрою всьому медичному колективу. З боку керівництва госпіталю керівнику району була вручена грамота за допомогу в організації роботи медичної установи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора