A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Соціальне партнерство – запорука розвитку Бахмутському району

Дата: 04.03.2020 16:09
Кількість переглядів: 945

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація  співпрацює з міжнародними, громадськими організаціями та підприємствами у вирішенні багатьох питань. Саме соціальне партнерство допомагає відновлювати школи та лікарні, покращувати матеріально-технічне забезпечення закладів. Але головним пріоритетом у цій співпраці залишаються люди. Вже багато років районна державна адміністрація тісно співпрацює з  Донецьким обкомом Профспілки працівників освіти і науки України  на чолі з Тетяною Заморською , яка очолює профспілку Бахмутського району.

З нагоди ювілею Тетяни Михайлівни відбулася урочиста зустріч представників освіти, адміністрації та громадськості.  Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна подякувала за співпрацю, за допомогу у вирішенні багатьох питань, а головне за те, що Тетяна Михайлівна завжди стоїть на захисті прав освітян. Оплата праці, кількість днів відпусток, матеріальне заохочення, оздоровлення – це невеликий перелік всього, чим займається профспілка.

Від імені всієї спільноти Бахмутського району вітаємо Тетяну Заморську з днем народження! Бажаємо творчого натхнення, успіхів та завжди бути поруч зі своїми земляками! Цінуємо  нашого соціального партнера і  пишаємося Вами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора