A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі розпочнеться ремонт шляхопроводів

Дата: 04.03.2020 09:01
Кількість переглядів: 992

Фото без опису

Бахмутською райдержадміністрацією у 2019 році були надані пропозиції до Донецької  ОДА стосовно ремонту шляхопроводів на території району. Серед них Шляхопровід на автомобільній дорозі державного значення М – 03 Київ Харків – Довжанський, км 730+554, який розташований біля селища Роти. Сама навколо цього мосту, який зазнав руйнації під час бойових дій, останнім часом дуже багато розмов. Для виконання ремонту необхідно мати проектно-кошторисну документацію, тобто технічне рішення проблеми, яка визначить і обсяг робіт і вартість.

Службою автомобільних доріг у Донецькій області вже проведена тендерна процедура та визначений виконавець робіт по виготовленню ПКД на будівництво шляхопроводу. Як з’ясувала райдержадміністрація, вже укладено договір, роботи повинні завершити до кінця липня. І тільки після цього можливо буде приступати до будівництва, після визначення джерел фінансування.

Крім того, у районі будуть ремонтувати ще декілька  мостів. Ознайомитись з переліком можна на сайті Кабінеті Міністрів України ( постанова  від 29 січня 2020 р. № 36).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора