A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 03.03.2020 17:15
Кількість переглядів: 791

Фото без опису

03 березня 2020 року голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Як завжди, в центрі обговорення постали нагальні питання життєдіяльності району:

  • виконання районного бюджету,
  • функціонування об’єктів соціальної сфери,
  • взаємодія з органами місцевого самоврядування,
  • надання соціальних послуг і забезпечення транспортного сполучення між населеними пунктами району.

Наразі керівник району зауважила, що необхідно довести до логічного завершення реалізацію проекту по транспортному сполученню. У зв’язку з цим в найближчий час буде розміщено документ у місцевій газеті, а після цього проведено конкурс на перевізника.

Не залишилися без уваги питання надання медичних послуг населенню. Особливу тривогу викликає ситуація по Травневе та Гладосово. Тому що сьогодні навантаження на медичного працівника дуже велике, а питання оплати праці досі не вирішено Новолуганською селищною радою.

Також на нараді обговорювались питання, пов’язані з проведенням районного свята з нагоди Міжнародного жіночого дня,  яке відбудеться 05 березня 2020 року о 12:00 у м. Світлодарськ в  КЗ  «Світлодарський міський Палац культури».  В ході наради начальники управлінь, відділів і служб доповіли про справи за основними напрямками роботи, проінформували про нагальні завдання на поточний тиждень.

За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані протокольні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора