A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мобільний офіс соціального захисту працює у віддалених населених пунктах Бахмутського району

Дата: 28.02.2020 10:45
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

Зручно, швидко, прозоро – три слова, які мають характеризувати систему надання адміністративних послуг населенню. Один з інноваційних проектів, що якісно покращує роботу спеціалістам управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації - мобільний кейс, який дозволяє обслуговувати людей вдома.

Відтепер мешканцям Бахмутського району, що за станом здоров’я не можуть отримати адміністративні послуги безпосередньо в управлінні достатньо просто зателефонувати до управління і фахівці зможуть надати необхідні послуги на дому.

Протягом тижня, за допомогою «Мобільного кейсу» спеціалістами управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації надавались адміністративні послуги мешканцям м. Світлодарськ, м. Часів Яр, с. Калинівка, с. Кодема та селища Новолуганське Бахмутського району, які за станом свого здоров’я не можуть особисто звернутися до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації.

Фахівцями відділу прийому громадян на виїзних прийомах було прийнято 52 заяви для призначення усіх видів державної соціальної допомоги, житлової субсидії та надано 128 консультацій згідно діючого законодавства.

Державним соціальним інспектором управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації було проведено 51 обстеження  матеріально-побутових умов сім'ї внутрішньо переміщених осіб за їх фактичним місцем проживанням та складені відповідні акти.

А також для надання послуг за місцем проживання осіб похилого віку, що мають серйозні вади здоров’я, з метою захисту прав внутрішньо переміщених осіб, передбачених ЗУ «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», для отримання довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи спеціалістами управління було прийнято 2 заяви про взяття на облік і надані роз’яснення щодо призначення усіх видів державних допомог, поновлення соціальних виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора