A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Здоровим бути – здорово!

Дата: 27.02.2020 10:09
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

26 лютого у Світлодарському навчально – виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа I ступеня  - гімназія»  Бахмутського району відбувся районний семінар для директорів, вихователів - методистів, інструкторів з фізичного виховання з дошкільної освіти за темою «Зміцнення здоровя дошкільників засобами фізичного виховання в світлі інновацій  «Пошук освітніх скарбів».

Семінар пройшов у формі - педагогічного геокешингу. Учасники семінару переглянули вправи для дітей старшого віку на степ-платформах, пластик–шоу–класик «Лебідки» та пластик-шоу «Малята–здоров’ята» за методикою М.Єфименко.

Учасники заходи були враженні ритмічністю та естетичною красою вправ у виконанні дітей.

На заході презентовано досвід роботи вихователів з використання інноваційних фізкультурних технологій при роботі з дітьми: гімнастика пробудження, ритмічна гімнастика та дихальна гімнастика з елементами хатха-йоги.

Завершився семінар обміном своїх вражень від побаченого. Педагоги дійшли до висновку, що використання інноваційних технологій у системі фізичного виховання, безперечно, залежить від самого педагога, його професіоналізму, творчості й майстерності та від бажання впроваджувати цей напрямок розвитку дитини в практику своєї професійної діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора