A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЙ З ПИТАНЬ ПРИЗНАЧЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 26.02.2020 10:28
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

26 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 7 заяв. За результатами розгляду документів 4 малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога. Трьом  заявникам відмовлено, оскільки заявники не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливостей, передбачені законодавством, задля покращення свого матеріального становища.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянуто 32 заяви щодо призначення житлової субсидії. Більшість заяв за результатами розгляду була задоволена. На підставі діючого законодавства 10 заявникам відмовлено у призначенні житлової субсидії.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуто 117 заяв ВПО. За 112 заявами комісією прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.

Разом із тим 5 внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки відомостей, заявлених у документах, вони були відсутні за фактичним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації задля підтвердження свого фактичного проживання на території Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора