A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорювали питання відновлення критичної інфраструктури

Дата: 18.02.2020 16:27
Кількість переглядів: 1125

Фото без опису

Керівництво Бахмутської РДА провело зустріч з представниками міжнародних та громадських організацій, які надають допомогу мешканцям населених пунктів на лінії зіткнення.

Тетяна Єрохіна  та Володимир Кувикін зустрілися з представником УВКБ ООН у справах біженців  з питання реалізації проекту по створенню центру спілкування у селищі Луганське. Сайфула, який забезпечує технічний супровід проекту, акцентував увагу на можливостях організації, яку він представляє, та запропонував поетапне виконання майбутніх робіт. Голова Бахмутської РДА зі свого боку зауважила, що відкриття центру вирішить одразу декілька проблемних питань: консультації з фахівцями соціальних служб, зустріч з представниками влади різних рівнів, надання допомоги в оформленні документів  на різні види допомоги та послуги. Крім того, робота по забезпеченню транспортного сполучення не припиняється, затримка в проходження регуляторної процедури. Але це питання буде вирішено.

Окреме питання, яке потребує допомоги з боку громадських організацій,це відновлення зруйнованого житла. Фахівець з соціального супровіду гуманітарного штабу «Проліска – Світлодарськ»  Ганна разом з колегами надала допомогу у складанні актів по будинкам, які були зруйновані, у селищах Гладосово та Травневе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора