A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорили питання дії механізму надання грошової компенсації за зруйноване житло

Дата: 13.02.2020 11:50
Кількість переглядів: 1150

Фото без опису

За ініціативи представників БФ «Право на захист» в Бахмутській РДА відбулася робоча зустріч з питання дії механізму надання грошової компенсації за зруйноване  житло внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Голова райдержадміністрації  Тетяна Єрохіна зазначила, що вже відбувалася зустріч с представниками Міністерства тимчасово окупованих територій стосовно пропозицій до проекту постанови. Від місцевих рад були надані окремі зауваження , які повинні увійти до відповідної постанови .

Володимир Орєхов запропонував взяти участь у круглому столі, куди будуть запрошені представники Донецької ОДА, райдержадміністрації та місцевих рад, населених пунктів , розташованих на лінії розмежування.

На сьогодні в постанові прописано, що для отримання компенсації постраждалі мають подати відповідні заяви та документи до спеціально створених Комісій при обласних державних адміністраціях (обласних військово-цивільних адміністраціях), які будуть приймати рішення про надання грошової компенсації. Форми необхідних документів і порядок розгляду заяв мають бути розроблені МТОТ.

Кошти для забезпечення грошової компенсації за зруйноване житло будуть передбачені в Державному бюджеті України.

Взагалі для району реалізація такої державної програми залишається актуальною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора