A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Фахівці соціальних служб Бахмутського району побували в сірій зоні

Дата: 12.02.2020 14:47
Кількість переглядів: 896

Фото без опису

11 лютого спеціалістами управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації  спільно з представниками Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було здійснено виїзд до Військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве Бахмутського району.

Працівниками управління праці було прийнято 44 заяви від жителів смт. Зайцеве для призначення житлової субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Під час прийому спеціалістами управління праці надавались консультації з будь-яких питань щодо призначення та виплати усіх видів державної соціальної допомоги та порядок призначення житлових субсидій та пільг.

Державними соціальними інспекторами управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації були проведені обстеження матеріально-побутових умов сімей внутрішньо переміщених осіб за їх фактичним місцем проживанням та складено 4 акти.

Контроль за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини здійснюється працівниками Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 623 від 30 жовтня 2014 року « Про внесення змін до деяких постанов КМУ щодо функціональних обов’язків державного соціального інспектора».

Так з метою недопущення нецільового використання бюджетних коштів, представниками Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено контроль за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини, та складено 13 актів. Сімей, які би використовували «дитячі гроші» не за призначенням – не виявилось.

Бахмутський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді доводить до відома усіх, хто отримав допомогу при народженні дитини чи буде отримувати – будьте готові до того, що до Вас прийде працівник центру здійснити контроль за цільовим використанням коштів.

Працівники центру виконують свої посадові обов’язки, тому просимо з розумінням поставитись до перевірки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора