A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА провела особистий прийом громадян

Дата: 12.02.2020 14:35
Кількість переглядів: 617

Фото без опису

На особистий прийом голови районної держадміністрації Тетяни Єрохіної  в Часів Яріприйшли мешканці міста з самими різними питаннями.

В першу чергу  Тетяна Іванівна прийняла родину  Максима П.  Він звернувся з приводу відвідування доньки дитячого садка, отримання матеріальної допомоги та прописки дітей. Голова  райдержадміністрації дала доручення відповідним службам забезпечити соціальний супровід родини, вже після медичного обстеження дівчинка піде до дитячого садка.

Гострим питанням залишається для міста надання соціального житла. Родина внутрішньо переміщених осіб звернулася з проханням надати соціальне житло. Але  Часів Яр не має такого житла. Тетяна Єрохіна пропонувала громадянам розглянути можливість проживання в інших населених пунктах, де є вільне житло. Чоловік та жінка погодились подивитися варіанти.

Один з відвідувачів підняв питання про проїзд в приміських маршрутах. Люди скаржаться на перевізників у частині оплати за проїзд, хоча в районі і діє програма компенсації перевізникам за пільговий проїзд громадян.  Було запропоновано по кожному конкретному випадку особисто писати звернення, що стане підставою для обговорення на комісії і прийняття відповідного рішення



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора