A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 12.02.2020 11:17
Кількість переглядів: 563

12 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 5 заяв. За результатами розгляду документів 4 малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога. Одному заявнику відмовлено, оскільки заявник не працює, не перебуває на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовує можливості, передбачені законодавством, задля покращення свого матеріального становища.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянуто 18 заяв щодо призначення житлової субсидії та 1 заяву про включення до ЄДАРП і надання пільг. Більшість заяв за результатами розгляду була задоволена. На підставі діючого законодавства 7 заявникам відмовлено у призначенні житлової субсидії.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуто 117 заяв ВПО,  й за всіма заявами прийняті позитивні рішення щодо призначення різних видів соціальних виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора