A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 11.02.2020 11:37
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

11 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Начальники управлінь і відділів поінформували про стан справ за напрямками діяльності очолюваних ними підрозділів, основні заходи, заплановані на поточний тиждень.

Начальник фінансового управління Любов Бондаренко доповіла про стан виконання районного бюджету, поінформувала про невиконання окремими радами бюджету.

На нараді було оголошено, що в окремих класах шкіл у Світлодарську та  селищі Новолуганському призупинений навчальний процес у зв’язку з великою кількістю хворих. Голова райдержадміністрації наголосила на недопустимості проведення великих заходів за участю сторонніх організацій та людей. Також була звернута увага на укладання договорів та тепло, водо постачання з додержанням вимог законодавства.

Було озвучено про оголошення конкурсів на начальника управління райдержадміністрації.

Керівник адміністрації повідомила про  початок роботи медичних закладів  по укладенню договорів про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора