A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі на контролі використання бюджетних коштів

Дата: 07.02.2020 14:16
Кількість переглядів: 654

За ініціативи в.о. начальника Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області Т. Солод в Бахмутській РДА пройшла робоча нарада з питань організації роботи з ВПО. На робочу зустріч були запрошені представники ОТГ та правоохоронних органів.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зазначила, що сьогодні на території району  зареєстровано 7795 внутрішньо переміщених осіб.  Всі вони мають право на отримання державних виплат, але за використання м коштів здійснюється контроль. На жаль існують випадки, коли людина фіктивно реєструється і навіть не за адресою житла, а за юридичною адресою підприємства. У зв’язку з цим необхідно налагодити  співпрацю з органами місцевого самоврядування по виявленню таких фактів і складанням відповідних актів.

В.о. начальника УПСЗН Лілія Іощенко довела до присутніх механізм такої співпраці в рамках діючого законодавства. Тетяна Петрівна Солод зупинилася на фактах спроб шляхом шахрайства та погроз оформити виплату страхових виплат.

За результатами наради було вирішено спільно працювати у цьому напрямку, налагодити комунікації з фахівцями ОТГ, а у разі виявлення фактів порушення закону негайно інформувати поліцію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора