A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації звітувала про роботу за 2019 рік

Дата: 05.02.2020 14:40
Кількість переглядів: 1131

Фото без опису

5 лютого відбувся публічний звіт голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної за 2019 рік.

Заслухати результати роботи райдержадміністрації за минулий рік приїхали керівники місцевих рад, підприємств і установ району, представники профспілкових і громадських організацій.

Звітуючи про роботу Бахмутської РДА, Тетяна Єрохіна зупинилась на основних напрямках діяльності керівництва та структурних підрозділів. Зусилля керівництва, управлінь і відділів райдержадміністрації були спрямовані на впровадження реформ на місцевому рівні, ефективне використання наявних природних, трудових і фінансових ресурсів, відновлення критичної інфраструктури, соціально-економічний розвиток району, вирішення нагальних питань у всіх сферах життєдіяльності району.

Разом із тим, керівник зазначила, що не все заплановане вдалось реалізувати в 2019 році.

Тетяна Єрохіна окреслила коло основних питань і завдань, які належить вирішити в 2020 році спільними зусиллями райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування за підтримки органів виконавчої влади вищого рівня, всіх позитивно налаштованих сил суспільства.

На завершення публічного звіту Тетяна Єрохіна висловила подяку місцевим радам, депутатам районної ради, керівникам підприємств, представникам цивільно-військового співробітництва, штабу ООС за порозуміння, підтримку та співпрацю у вирішенні актуальних питань сьогодення нашого району.

Щиру вдячність за пильну увагу до проблем освітньої сфери, допомогу в укріпленні матеріально-технічної бази шкіл Тетяні Єрохіній висловили керівники навчальних закладів, голова Бахмутської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Т.М. Заморська.

Заступник голови громадської організації  «Часовоярська міська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку Г.І. Андрєянов подякував керівнику району за пильне ставлення до проблем, що стосуються ветеранів, учасників війни, та дієве сприяння щодо їх вирішення.

Після публічного звіту відбулось спілкування голови райдержадміністрації з представниками міжнародних організацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора