A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча зустріч голови райдержадміністрації з представниками Управління Верховного комісара у справах біженців ООН на сході України і ГО «Проліска»

Дата: 05.02.2020 08:45
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

4 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з представниками Управління Верховного комісара у справах біженців ООН на сході України і ГО «Проліска». Під час зустрічі розглянуті шляхи подальшої співпраці з питань надання матеріальної допомоги і соціальної підтримки громадянам із числа ВПО, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям з населених пунктів на лінії зіткнення, житло яких постраждало внаслідок проведення бойових дій.

Раніше завдяки допомозі міжнародної організації для цих сімей було придбано житло в найбільш безпечних населених пунктах району. Згодом з’ясувалось, що деякі власники житла, маючи низький рівень доходів, тривалий час не сплачують за комунальні послуги і на теперішній час мають значну заборгованість.

Учасники зустрічі розглянули ситуацію, що склалась у кожній окремо взятій родині, враховуючи наявність дітей, тяжкохворих і осіб з інвалідністю, обговорили питання надання таким сім’ям матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету, призначення різних видів соціальних виплат задля поліпшення їх матеріального становища та надання можливості поступово погашати заборгованість зі сплати за комунальні послуги.

За результатами робочої зустрічі було визначено низку організаційно-практичних заходів, які можуть бути вжиті з боку райдержадміністрації та представників міжнародної організації з метою створення умов для соціальної адаптації сімей, які опинились у складних життєвих обставинах і потребують допомоги та соціальної підтримки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора