A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Додому повернулась перша група дітей Бахмутського району з відпочинку на Івано-Франківщині

Дата: 04.02.2020 10:22
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

15 дітей Бахмутського району, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, 01 лютого поточного року повернулися після оздоровлення та відпочинку з ДЗОВ «Карпатські мрії», що знаходиться на  Івано-Франківщині. Переважна більшість з них вперше побувала на заході нашої держави.

Безкоштовний відпочинок для дітей був  організований завдяки меморандуму про співпрацю між Донецькою, Луганською, Львівською та Івано-Франківською облдержадміністраціями, який керівники областей підписали у грудні 2019 року в рамках програми «Змінимо країну разом».

Дорогою до Івано-Франківської області діти  мали можливість побачити ще й Львів. Там, завдяки гостинності Львівської обласної державної адміністрації та Громадської ради, вони поспілкувалися зі своїми однолітками, слухали різдвяний виступ дитячого ансамблю "Дударик", отримали подарунки , а також відвідали цікаві екскурсії.

Після Львова на них чекав розташований у Карпатах дитячий обласний комунальний заклад "Карпатські мрії. Там наші діти перебували 21 день з 10.01.2020 по 31.01.2020.

Під час зміни діти зміцнили здоров’я, змістовно провели свій час, беручи участь у різних екскурсіях, спортивних змаганнях, конкурсах, насолоджувалися карпатськими краєвидами, дихали цілющим повітрям, долали гірські вершини, набралися сил і наснаги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора