A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Під час робочої зустрічі обговорювались шляхи співпраці з питань розмінування території району

Дата: 31.01.2020 14:09
Кількість переглядів: 668

Фото без опису

31 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з представниками української компанії «Demining Solutions» («Рішення з розмінування»), яка є першим національним оператором у сфері протимінної діяльності.

Представники компанії презентували її діяльність, зазначивши,  що «Demining Solutions» має необхідне технічне оснащення та кваліфікований персонал для проведення повного циклу гуманітарного розмінування.

Тетяна Єрохіна підкреслила, що питання розмінування залишається актуальним для Бахмутського району, оскільки його територія безпосередньо межує з лінією зіткнення. Значна частина земель сільськогосподарського призначення не використовується у зв’язку з існуванням реальної небезпеки: внаслідок проведення бойових дій на території угідь можлива наявність вибуховонебезпечних предметів, що становить загрозу життю та здоров’ю людей.

Під час зустрічі обговорювались можливі шляхи співпраці райдержадміністрації та компанії «Demining Solutions» з питань розмінування території району із залученням у подальшому зацікавлених керівників сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора