A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні районної комісії прийняті рішення щодо придбання за кошти державної субвенції квартир для чотирьох дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування

Дата: 31.01.2020 09:53
Кількість переглядів: 765

Фото без опису

31 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районної комісії з питань формування пропозицій щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбане житло або призначено грошову компенсацію, та об’єктів, на які буде спрямована субвенція.

Упродовж поточного тижня комісією за заявами  п’ятьох громадян із числа  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, було проведено обстеження квартир, які планується придбати для них за кошти субвенції з державного бюджету ( 1 квартиру в м. Краматорськ і 4 квартири в м. Бахмут).

На засіданні члени комісії переглянули фотозвіт про обстеження квартир, обговорили питання стосовно їх технічного стану, умов проживання, наявної документації на житло.

За результатами роботи комісії, з урахуванням результатів обстеження  були прийняті позитивні рішення щодо придбання чотирьох квартир.

Разом із тим, члени комісії висловили незгоду щодо придбання за державні кошти однієї квартири в м. Бахмут, оскільки дії опікуна дитини з  числа  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, мають ознаки неправомірності. Враховуючи це, комісія доручила управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації, яке є головним розпорядником коштів, звернутися до правоохоронних органів задля з’ясування даного питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора