A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі триває робота з освоєння коштів державної субвенції для придбання житла дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування

Дата: 30.01.2020 09:39
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

На сьогоднішній день за кошти державної субвенції вже придбані квартири для чотирьох  мешканців Бахмутського району з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

30 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів, на якій розглядались питання подальшої роботи з придбання житла для громадян вищезазначених категорій. Створена в 2019 році комісія при райдержадміністрації проводить обстеження квартир, будинків, які планується придбати, слідкує, аби технічний стан, умови проживання, документація на житло відповідали встановленим вимогам.

29 січня комісія провела обстеження квартири у Краматорську, на сьогодні заплановане обстеження житла в Бахмуті. Таким чином, найближчим часом ще два мешканця Бахмутського району стануть власниками своїх квартир і будуть святкувати новосілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора