A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні колегії райдержадміністрації підвели підсумки економічного і соціального розвитку району за 2019 рік

Дата: 29.01.2020 16:32
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

На засіданні колегії райдержадміністрації розглянули питання про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки та про виконання зведеного бюджету за 2019 рік

29 січня  голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела чергове засідання колегії райдержадміністрації за участі місцевих голів Бахмутського району, керівників підприємств, установ, організацій, профспілок та ЗМІ.

Першим на порядку денному постало питання про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки. 

Перед розглядом питання Тетяна Єрохіна підкреслила, що у 2019 році в повному обсязі виконані ремонтні роботи в закладах освіти та охорони здоров’я які були профінансовані з державного, обласного та районного бюджетів. З лютого 2020 року відновлюється пасажирські перевезення за маршрутом Бахмут - Травневе та відкриваються нові маршрути Бахмут - Світлодарськ, Бахмут-Миронівський, які будуть здійснюватися за підтримки міжнародної організації ADRA Також голова райдержадміністрації зазначили, що завдяки спільним зусиллям  райдержадміністрації з органами  місцевого самоврядування  вирішувались  нагальних питань в межах фінансового ресурсу району .

Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації доповіла, що виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки   за 2019 рік становить 74,48%.  По Програмі невиконаними залишились заходи, які не були профінансовані з районного бюджету, не пройшли відбір комісії ДФРР і, відповідно, не отримали фінансування.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації доповіла про виконання зведеного бюджету за 2019 рік.

Фінансове управління у 2019 році проводила певну роботу щодо забезпечення доходної частини бюджету та контролю за цільовим і ефективним використанням бюджетних коштів.  Любов Іванівна зауважила, що необхідно активізувати роботу з територіальними органами Державної фіскальної служби та іншими центральними органами виконавчої влади з вишукування резервів збільшення доходів та максимального наповнення ними місцевих бюджетів, а також забезпечити контроль за дотриманням діючого законодавства при встановлені ставок місцевих податків і зборів.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна доручила структурним підрозділам підготувати проєкти розпоряджень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора