A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА призначали державну соціальну допомогу

Дата: 29.01.2020 09:32
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

29 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела  чергове засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Членами комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянуто три заяви. За результатами розгляду документів двом малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога. Одну заяву відклали для зясування обставин, а саме працевлаштування та нарахування заробітної платні роботодавцем.

Члени комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянули 22 заяви про призначення житлової субсидії. 14 заяв за результатами розгляду була задоволена. На підставі діючого законодавства 8 заявникам відмовлено у призначенні житлової субсидії.

Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянули 128 заяв позитивно.

Керівник Бахмутської РДА  зазначила, що питання призначення та виплат всіх видів державної допомоги потребує особливого контролю, але ні в якому разі неможна допускати нецільового призначення та витрат державних коштів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора