A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Ваша безпека у ваших руках!

Дата: 28.01.2020 15:10
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

Щоб вберегти своє життя і життя своїх близьких, ми маємо дотримуватися багатьох правил, у тому числі – пожежної безпеки. Адже ризик виникнення пожежі є однією із найпоширеніших небезпек. Вогонь може бути дуже підступним і принести чимало негараздів і проблем. Але, на жаль, не всі пам’ятають правила пожежної безпеки, а головне – не завжди дотримуються їх у повсякденному житті.

Надзвичайно важливо навчити школярів уникати небезпечних ситуацій, пов’язаних із використанням відкритого вогню, електроприладів, нагрівальних пристроїв тощо. Саме тому, фахівцями із соціальної роботи Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були проведені корисні виховні години для учнів шкіл Бахмутського району з метою закріплення знань учнів з питань пожежної безпеки, формування навичок правильних дій при пожежі, навчитися швидко оцінювати небезпечні ситуації та приймати оптимальні рішення щодо їх подолання, а також активізувати пізнавальну та творчу діяльність школярів та виховувати бережне ставлення до свого здоров’я та життя.

Для місцевого населення району проведена акція під гаслом «Пам’ятайте! Ваша безпека у Ваших руках!» з метою надання роз’яснень щодо пожежної безпеки пічного опалення та правил пожежної безпеки при використанні його у побуті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора