A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА провела чергове засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян

Дата: 27.01.2020 13:56
Кількість переглядів: 617

27 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

В ході роботи члени комісії розглянули питання  укладення договору для відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району на лютий 2020 року.

З метою забезпечення реалізації прав окремих категорій громадян на пільговий проїзд  автомобільним транспортом загального користування Комісією прийняте рішення  доручити управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації укласти договір про виплату компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району:

- автомобільним транспортом на лютий 2020 року в межах наданих бюджетних асигнувань з ТОВ «Автотранспортне підприємство 11406» по маршрутах: «м. Бахмут – с. Новолуганське», «м. Бахмут – м. Часів Яр».

- залізничним транспортом на 2020 рік в межах наданих бюджетних асигнувань (з урахуванням міжбюджетних трансфертів до районного бюджету Званівської сільської та Сіверської, Соледарської міських об’єднаних територіальних громад)  з Регіональною філією «Донецька залізниця» АТ «Українська залізниця»  на приміських та міжміських маршрутах.

З метою визначення коефіцієнту співвідношення безоплатних пасажирів до платних на маршрутах «м. Бахмут – с. Новолуганське», «м. Бахмут – м. Часів Яр» Комісією вирішено провести з 3 по 7 лютого 2020 року (включно) обстеження пасажиропотоків на зазначених маршрутах за графіком та планом обстеження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора