A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відбулися урочистості, присвячені 101-річниці Соборності України

Дата: 22.01.2020 14:48
Кількість переглядів: 760

Фото без опису

Урочистості до 101-річниці Соборності України в Бахмутському районі розпочалися в 2,5 км від лінії проведення бойових дій в селище Луганське на місці пам’ятного знаку загиблим Воїнам АТО/ООС, який установили у 2018 році військові .

На мітинг завітали голова Бахмутської райдержадміністрації  Тетяна Єрохіна, заступник  Луганського селищного голови  Володимир Кувикін, секретар Луганської селищної ради Галина Неледва, начальник групи цивільно-військового співробітництва підполковнику Марк Бульдяк та військовослужбовці, директор Луганської ЗОШ І-ІІІ ступенів Галина Васільєва та учні школи, голова ради ветеранів війни та праці Алла Сухенко, мешканці селища Луганське.

Урочистий мітинг відкрився спільним виконанням  наживо Гімну України. Всіх присутніх зі святом привітала голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна  Єрохіна: «Відзначення Дня Соборності України й на сьогодні залишається нашим моральним обов’язком, берегти світлу пам’ять незлічених жертв, принесених українським народом своїх синів та доньок на вівтар незалежності, соборності, державності. Сьогодні маю велику честь вітати всіх присутніх на урочистому мітингу, присвяченому 101 – річниці  Соборності України, прийміть щиру подяку захисники незалежної країни, бажаю миру та повернення до рідних домівок, добробуту кожній українській родині, нових досягнень на благо рідної землі  та України! Слава Україні!».

На мітинг з промовою від мешканців селища Луганське виступила секретар Луганської селищної ради Галина Неледва та голова ради ветеранів війни та праці Алла Сухенко, від військовослужбовців з промовою до присутніх звернувся підполковник Марк Бульдяк, начальник групи цивільно-військового співробітництва. Від молоді до присутніх на урочистому мітингу з привітаннями звернулась  Галина Васільєва директор Луганської ЗОШ.

В пам'ять усіх загиблих захисників усіх часів незалежності та територіальної цілісності України присутні поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим Воїнам АТО/ООС та пролунав Гімн України на честь загиблих  воїнів, які захищали незалежність та цілісність своєї держави України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора