A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗАРАДИ ЖИТТЯ ТА БЕЗПЕКИ

Дата: 22.01.2020 10:05
Кількість переглядів: 792

Фото без опису

21.01.2020 року в Миронівську ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 завітали представники:  об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва штабу об’єднаних сил м. Краматорськ, департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністраціцї, відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації.

Метою заходу було відпрацювання готовності постійного складу учнів і працівників до відпрацювання дій внаслідок артобстрілу та інших надзвичайних ситуацій. Було відпрацьовано виведення учасників освітнього процесу в укриття на час небезпеки, відвідані уроки з виготовлення простіших засобів захисту органів дихання та надання першої домедичної допомоги, учнів 3-4 класів проінформували про мінну небезпеку. Злагодженість дій учнів та педпрацівників продемонстрували високий рівень підготовки та дієву систему роботи закладу освіти по збереженню життя та здоров’я в умовах збройного конфлікту.

Добрим завершенням стала година спілкування зі старшокласниками, під час якої вони мали змогу задати питання представникам об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва з профорієнтації на оволодіння військовими професіями. Також учнями школи був показаний виступ команди школи – переможців районного етапу гри «Сокіл» («Джура»). Атмосфера дружня, але водночас робоча панувала на зустрічі.

Колектив Миронівської ЗОШ №1 вдячний військовим за поради та пропозиції, адже це при необхідності може врятувати життя та здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора