A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До уваги пільговиків

Дата: 22.01.2020 09:30
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

З метою реалізації державної політики у сфері соціальної підтримки пільгових категорій населення, рішенням сесії Бахмутської районної ради від 20.12.2019 № 7/39-699 затверджена Районна комплексна програма соціального захисту пільгових категорій населення на 2020 рік (далі – Програма).

Головними завданнями Програми є:

  • здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян району автомобільним та залізничним транспортом загального користування;
  • відшкодування вартості проїзду один раз на рік громадянам, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи;
  • відшкодування вартості встановлення телефону та знижки на абонентну плату за користування телефоном окремим категоріям громадян;
  • забезпечення санаторно-курортним лікуванням деяких категорій громадян.

Фінансування заходів Програми здійснюється за рахунок коштів районного бюджету, інших джерел, незаборонених законодавством, та може коригуватись, виходячи з фінансових можливостей районного бюджету.

На фінансування зоходів Програми у 2020 році передбачені кошти у сумі 2361,07 тис.грн, в тому числі 2044,991 тис.грн кошти районного бюжету, 361,079 тис.грн міжбюджетні трансферти об’єднаних територіальних громад до районного бюджету на здійснення заходів Програми (Званівська ОТГ- 20,303 тис.грн, Сіверська ОТГ- 109,336 тис.грн., Соледарська ОТГ – 186,44 тис.грн.)

Програма дозволить підвищити рівень соціального захисту пільгової категорії громадян, посилити захист прав і законних інтересів пільгових категорій громадян, поліпшити соціальний стан пільгових категорій громадян за допомогою цілеспрямованих заходів щодо надання їм адресної соціальної допомоги та послуг, забезпечити механізм контролю за використанням коштів районного бюджету.

Додаткову інформацію щодо порядку надання відповідних пільг затверджених Програмою мешканці району можуть отримати звернувшись до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації за адресою: м. Бахмут, вул. Миру, 69 (телефон для довідок (0627)44-91-70), або до уповноважених осіб, що визначені виконавчими органами сільських, селищних, міських рад та ради об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора