A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада Тетяни Єрохіної

Дата: 14.01.2020 12:38
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

14 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Начальники управлінь і відділів поінформували про стан справ за напрямками діяльності очолюваних ними підрозділів, основні заходи, заплановані на поточний тиждень.

Начальник фінансового управління Любов Бондаренко доповіла про стан виконання районного бюджету, поінформувала про недоїмку зі сплати ЄСВ. Тетяна Єрохіна наголосила на необхідності посилення роботи місцевих рад з платниками податків на відповідній території з метою погашення  недоїмки зі сплати ЄСВ.

Питання надання соціальних послуг постійно в полі зору керівника району. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко поінформувала про стан роботи щодо виплати населенню пільг і житлових субсидій у безготівковій формі.

На нараді розглянуті питання функціонування закладів охорони здоров’я, культури та освіти. За інформацією в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Світлани Гатченко, загальноосвітні навчальні заклади працюють у звичайному режимі. Всі шкільні автобуси задіяні на маршрутах; підвезення дітей до навчальних закладів здійснюється згідно з графіком.

В райдержадміністрації триває робота з підготовки звіту про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік. Керівникам структурних підрозділів було нагадано про надання до 15.01.2020 інформації щодо виконання заходів Програми з урахуванням раніше зроблених зауважень. Також доручено надати до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації інформацію про наявні проєктно-кошторисні документації, які з урахуванням їх актуальності доцільно реалізувати в 2020 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора