A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Жодне звернення мешканців району до Бахмутської райдержадміністрації не залишається без уваги

Дата: 13.01.2020 13:42
Кількість переглядів: 609

Фото без опису

13 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела прийом громадян. По допомогу до керівника району звернулась громадянка, яка проживає по вул. Станція Майорська в  смт. Зайцеве.

Жителька населеного пункту на лінії зіткнення просила сприяти у вирішенні питання щодо пільгового проїзду до м. Бахмут. Також громадянка скаржилась на високі ціни на продукти в торгівельних точках смт. Зайцеве та на перепади напруги в електромережі, що створює складнощі під час користування побутовими електроприладами.

Уважно вислухавши відвідувачку, Тетяна Єрохіна зазначила, що вирішення порушених питань потребує певного часу, і вирішити їх можна спільними зусиллями райдержадміністрації, ВЦА селища Зайцеве, підприємств району.

На прийом до голови райдержадміністрації також звернулась 18-річна мешканка м. Соледар, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування. Громадянка звернулася з питання сприяння у забезпеченні житлом, оскільки вона не має власного житла.

Тетяна Єрохіна зазначила, що всі проблемні питання будуть оперативно розглянуті із залученням фахівців, жодне звернення не залишиться без уваги; відповідним структурним підрозділам буде надано робочі доручення. Вирішення порушених питань перебуватиме на контролі у голови райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора