A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Часів Ярі пройшов V Міський фестиваль різдвяних колядок

Дата: 13.01.2020 10:16
Кількість переглядів: 1081

12 січня на запрошення настоятеля Борисо-Глібського храму отця Олега і Часовоярської міської ради голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна відвідала міський фестиваль різдвяних колядок, який п’ятий рік поспіль проходить у        м. Часів Яр.

У храмі вихованці загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів і дорослі вокальні колективи міста натхненно виконали колядки, які дійшли до нашого часу із сивої давнини.

Тетяна Єрохіна привітала учасників і організаторів фестивалю та подякувала за збереження національних традицій, духовної спадщини українського народу.

Під час спілкування з головою райдержадміністрації отець Олег запропонував у наступному році провести фестиваль різдвяних колядок на районному рівні, що дозволить залучити значно більшу кількість його учасників. На таку пропозицію Тетяна Єрохіна зазначила, що Бахмутська райдержадміністрація й надалі приділятиме пильну увагу створенню належних умов для духовного розвитку дітей та учнівської молоді району і всіляко сприятиме проведенню фестивалю й інших заходів, які популяризують скарбницю культурних надбань українського народу.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора