A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Делегація Бахмутського району взяла участь у культурно-мистецькій акції «Різдвяний передзвін» у м. Святогірськ

Дата: 13.01.2020 10:14
Кількість переглядів: 571

Фото без опису

 

11 січня делегація Бахмутського району на чолі з головою Бахмутської райдержадміністрації Тетяною Єрохіною взяла участь у культурно-мистецькій акції «Різдвяний передзвін», що проходила в мальовничому куточку м. Святогірськ.

Свято розпочалося ходою учасників і гостей культурно-мистецької акції центральною вулицею міста до сцени на набережній Сіверського Донця, де розгорнулось головне дійство. Щороку в рамках акції «Різдвяний передзвін» проводиться відкритий фестиваль-конкурс вертепників і колядників, заснований управлінням культури і туризму Донецької облдержадміністрації. І сьогодні для участі у фестивалі з’їхались творчі колективи з усієї Донеччини.

  Цього року на фестивалі Бахмутський район гідно представили народний вокальний ансамбль «Бахмутська вольниця» районного Будинку культури, вокальні колективи «Джерела» Світлодарського міського Палацу культури та «Гармонія» Новолуганського ЦЕВД «Юність», колектив Центральної районної бібліотеки.  Взявши участь у всіх номінаціях фестивалю вертепників і колядників, вони завоювали почесні друге місце в номінаціях «Сяйво Різдвяних зірок», «Різдвяний Дідух» і третє місце в номінаціях «Різдвяний стіл», «Різдвяний вертеп».

Вітаємо наших талановитих земляків і пишаємось ними!

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна висловлює подяку працівникам відділу культури і туризму райдержадміністрації, районного Будинку культури та Центральної районної бібліотеки, творчим колективам за належну підготовку до участі в культурно-мистецькій акції «Різдвяний передзвін» і відкритому фестивалі-конкурсі вертепників і колядників, за збереження національних звичаїв і традицій та популяризацію культурного надбання українського народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора