A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела нараду з питань дотримання виконання строків звернень

Дата: 09.01.2020 16:34
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

9 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела нараду з питань дотримання виконання строків звернень, на якій були присутні керівники структурних підрозділів, начальники відділів апарату райдержадміністрації.

Тетяна Єрохіна наголосила на дотриманні виконавської дисципліни і вимог діловодства під час підготовки інформацій, звітів, листів й інших документів на контрольні документи органів виконавчої влади вищого рівня та звернення. Також керівник зазначила, що у зв’язку зі змінами в структурі райдержадміністрації та звільненням певної кількості держслужбовців збільшиться навантаження на працівників райдержадміністрації.

З метою уточнення обсягів роботи і навантаження  працівникам відділів райдержадміністрації доручено скласти фотокартку трьох робочих днів. Отримані результати буде враховано під час розподілу функціоналу між відділами райдержадміністрації з метою організації їх ефективної роботи.

Далі керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова поінформувала присутніх про підсумки роботи зі зверненнями громадян і стан виконання контрольних документів вищих органів влади за 2019 рік.

У минулому році до райдержадміністрації від мешканців району і через органи влади вищого рівня надійшло 1 011 звернень, з них безпосередньо до райдержадміністрації – 217 звернень.

За результатами проведеної роботи виконавська дисципліна в райдержадміністрації у 2019 році становить 99%, що на 2 % вище в порівнянні за звітний період 2018 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора