A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За кошти районного бюджету проведено капітальний ремонт житла осіб з інвалідністю внаслідок війни

Дата: 08.01.2020 15:46
Кількість переглядів: 936

Фото без опису

З метою забезпечення соціального захисту найбільш вразливих верств населення Бахмутського району рішенням сесії Бахмутської районної ради від 27.06.2017 №7/20-274 була затверджена Районна комплексна програма соціального захисту пільгових категорій населення на 2017-2019 роки (далі – Програма). Одним із заходів Програми є проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу у встановленому порядку. На виконання зазначеного заходу в 2019 році з районного бюджету було виділено 34,240 тис. грн.

У минулому році до УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації звернулися дві особи з інвалідністю внаслідок війни стосовно проведення безоплатного капітального ремонту власного житлового будинку та квартири. За сприяння голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної ремонтні роботи розпочалися невідкладно, і за короткий термін було виконано значний обсяг робіт.

У житловому будинку мешканця села Іванівське, який має інвалідність внаслідок війни 2 групи, проведена заміна зношеної покрівлі.

У квартирі жителя м. Світлодарськ, який має інвалідність внаслідок війни 1 групи, проведено заміну однієї віконної рами, однієї дверної коробки та полотна.

На теперішній час ремонтні роботи підрядником виконані в повному обсязі. Кошти районного бюджету, виділені в 2019 році для проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, повністю використані.

Особи з інвалідністю внаслідок війни, чиє житло було відремонтовано в рамках реалізації заходу вищезазначеної Програми, результатами ремонту задоволені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора