A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань поточної діяльності структурних підрозділів райдержадміністрації

Дата: 08.01.2020 11:53
Кількість переглядів: 629

8 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів, на якій було розглянуто низку питань щодо  поточної діяльності управлінь і відділів райдержадміністрації.

На нараді розглядались питання стосовно оренди приміщень, де розташовані структурні підрозділи райдержадміністрації. Начальникам управлінь і відділів доручено в найкоротший термін відповідну документацію оформити належним чином.

На постійному контролі у Тетяни Єрохіної перебувають питання передачі об’єктів соцсфери до утворених у районі об’єднаних територіальних громад. Керівники структурних підрозділів доповіли про стан роботи щодо передачі об’єктів соціальної сфери до комунальної власності Бахмутської міської ради у зв’язку з утворенням Бахмутської міської ОТГ.

У ході наради начальники управлінь і відділів поінформували про стан справ за напрямками роботи очолюваних ними підрозділів, основні заходи, заплановані на поточний тиждень.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Ірина Тишакова доповіла про проведену роботу з підготовки до участі району у відкритому фестивалі-конкурсі «Різдвяний передзвін», що відбудеться 11.01.2020 у м. Святогірськ.

У зв’язку зі змінами в структурі райдержадміністрації на нараді також розглядались питання, пов’язані з ліквідацією окремих структурних підрозділів і звільненням держслужбовців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора