A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 08.01.2020 09:41
Кількість переглядів: 474

8 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела перші в цьому році засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги, склад яких оновлено у зв’язку з кадровими змінами.

На засіданні комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям сьогодні розглянуто чотири заяви. За результатами розгляду документів трьом малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна соціальна допомога. За однією заявою прийнято рішення про відмову, оскільки працездатні члени родини не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством, для покращення свого матеріального стану.

Члени комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянули 48 заяв щодо призначення житлової субсидії. На підставі чинного законодавства 7 заявникам відмовлено, за іншими заявами прийняті позитивні рішення.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 101 заяву. За результатами розгляду наданих документів 96 заявникам буде призначено різні види соціальних виплат. П’ятьом внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні/відновленні соціальних виплат, оскільки під час перевірки відомостей, заявлених ними, ці громадяни були відсутні за зазначеним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації задля підтвердження свого фактичного проживання на території Бахмутського району.

Діяльність вищезазначених комісій спрямована на надання соціальної підтримки найбільш вразливим верствам населення. Разом із тим, члени комісій ретельно вивчають надані документи з метою раціонального використання державних коштів і недопущення порушень законодавства України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора