A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 24.12.2019 13:46
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

24 грудня голова Бахмутсьої райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, останню в цьому році.

На нараді були розглянуті питання про стан виконання районного бюджету, підготовку звіту про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік. Тетяна Єрохіна звернула увагу начальників управлінь і відділів, головних розпорядників бюджетних коштів на необхідність надання пояснень у випадках, якщо кошти, які були виділені на реалізацію заходів Програми, використані не в повному обсязі або не освоєні взагалі.

У полі зору керівника району постійно перебувають питання соціального захисту населення, насамперед – найбільш вразливих категорій громадян. Забезпечення дотримання прав й інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, є одним із пріоритетних напрямків у сфері соціального захисту. Бахмутською райдержадміністрацією проведена важлива робота щодо освоєння коштів державної субвенції для виплати грошової компенсації громадянам вищезазначених категорій задля придбання житла (квартир або будинків). На сьогоднішній день вже є позитивні результати цієї роботи: за кошти державної субвенції придбані квартири для двох мешканців району із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

На нараді були розглянуті питання функціонування закладів і установ соціальної сфери, передачі структурними підрозділами документації  до Бахмутської міської ради у зв’язку з утворенням об’єднаної територіальної громади та змінами у контингенті громадян, яким надавались різні види соціальних послуг, а також  обговорювались питання кадрової політики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора