A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні районної комісії підведені підсумки проведення оздоровлення та відпочинку дітей Бахмутського району в 2019 році

Дата: 24.12.2019 11:43
Кількість переглядів: 715

Фото без опису

24 грудня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районної комісії з підготовки та проведення оздоровлення, відпочинку дітей та учнівської молоді.

На засіданні були підведені підсумки проведення оздоровлення та відпочинку дітей в 2019 році,  роботи влітку пришкільних відпочинкових таборів.

У ході  оздоровчої кампанії впродовж року всіма формами оздоровлення та відпочинку було охоплено 1 727 дітей району, що становить 24,8 % від загальної кількості дітей шкільного віку від 7 до 18 років. Пильна увага райдержадміністрацією приділялась організації оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій. Управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації до закладів оздоровлення та відпочинку було направлено 340 дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми.

У 2019 році організація оздоровлення та відпочинку дітей проводилась за рахунок коштів державного, місцевого бюджету та бюджетів інших областей.

Тетяна Єрохіна висловила подяку профспілковим організаціям району, які активно залучились до проведення літньої оздоровчої кампанії.

Про роботу пришкільних відпочинкових таборів влітку 2019 року поінформувала в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Світлана Гатченко. Всього працювало 18 пришкільних відпочинкових таборів з денним перебуванням, триразовим харчуванням і денним сном. На організацію їх роботи з районного бюджету було виділено 657,4 тис.грн. Влітку у пришкільних таборах відпочили 1 387 учнів Бахмутського району.

Після підведення підсумків проведення оздоровлення та відпочинку дітей в 2019 році члени комісії обговорили деякі організаційні питання, що стосуються проведення оздоровчої кампанії в наступному році, зокрема –залучення медичних працівників району, організація супроводу дітей до закладів відпочинку та оздоровлення та інше.

За підсумками проведення засідання керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, причетних до організації та проведення відпочинку і оздоровлення дітей району, доручено до 01.03.2020 надати до УПСЗН райдержадміністрації пропозиції щодо заходів з підготовки та проведення оздоровлення, відпочинку дітей та учнівської молоді  влітку 2020 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора