A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної до Травневого і Гладосова

Дата: 24.12.2019 09:07
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

23 грудня Тетяна Єрохіна здійснила свою першу робочу поїздку по району на посаді голови Бахмутської райдержадміністрації та відвідала          с. Травневе і сел. Гладосове Новолуганської сільської ради, які розташовані на самій лінії зіткнення та потерпають від наслідків проведення бойових дій.

Разом з керівником району до прифронтової зони вирушили фахівці УПСЗН райдержадміністрації, Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, головний лікар КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради».

Тетяна Єрохіна зустрілася з місцевими жителями, поспілкувалася з приводу найбільш нагальних потреб, які їх турбують, відповіла на їхні питання, а  деякі з них були вирішені на місці, зокрема – надання статусу сім’ї загиблого учасника АТО, пільгове зубопротезування, обслуговування у відділеннях «Ощадбанку». Для мешканців Травневого і Гладосова актуальним залишається питання транспортного сполучення. Тетяна Єрохіна запевнила, що особисто сприяє у забезпеченні наприкінці грудня автотранспорту до м. Бахмут (до речі, вже втретє за місяць).

Головний лікар КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради» Андрій Петриченко поінформував жителів прифронтової зони про надання медичної допомоги населенню з використанням нового транспортного засобу.

Підводячи підсумки зустрічі, Тетяна Єрохіна наголосила:

– Тільки усі разом доклавши зусиль, райдержадміністрація, фахівці   Пенсійного фонду, медичні працівники та самі місцеві мешканці можуть вирішити важливі соціальні питання та покращити життя в населених пунктах на лінії зіткнення.

Керівник району висловила особливу подяку громадській організації «Проліска» за допомогу в організації зустрічі з жителями с. Травневе і сел. Гладосове.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора