A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Світлодарську відкрито перший в місті сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям

Дата: 23.12.2019 14:38
Кількість переглядів: 1140

Фото без опису

23 грудня у Світлодарську сталася визначна подія – відкриття за кошти державного та місцевого бюджетів сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям.

В урочистій церемонії відкриття спортивного майданчика на території Світлодарського навчально-виховного комплексу взяли участь заступник голови облдержадміністрації Денис Клюшников, голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна, Cвітлодарський міський голова Анатолій Брехунець.

Денис Клюшников привітав учнів і педагогічний колектив, громаду міста з важливою подією, адже відкриття сучасного спортивного майданчика створює кращі умови для занять дітей та молоді спортом, і побажав спортсменам Світлодарська наснаги, витримки та перемог у чесній спортивній боротьбі.

Настала урочиста мить: Денис Клюшников і Тетяна Єрохіна перерізали символічну червону стрічку і відкрили спортивний майданчик. Це чудовий подарунок місту напередодні новорічних свят.

З вітальною промовою до юних спортсменів звернулась голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. Керівник привітала їх з відкриттям сучасного спортивного майданчика та зазначила, що в районі приділяється велика увага розбудові спортивної інфраструктури, оскільки це сприяє залученню населення до занять фізкультурою та спортом, до здорового способу життя. 

Тетяна Єрохіна привітала спортсменів з новорічними і різдвяними святами, побажала їм у новому році успіхів у навчанні та нових спортивних досягнень, кращим спортсменам міста вручила подарунки від райдержадміністрації.

До урочистої події також готувались і учні Світлодарського НВК. Почесних гостей та мешканців міста вони привітали запальним флешмобом «Україно, ти єдина!»  і представили показовий виступ учасників гри «Сокіл» («Джура»).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора