A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Усі діти Бахмутського району на лінії зіткнення отримали новорічні подарунки від голови Донецької облдержадміністрації

Дата: 23.12.2019 13:33
Кількість переглядів: 784

23 грудня заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников у рамках робочої поїздки відвідав навчальні заклади Бахмутського району, розташовані в населених пунктах на лінії зіткнення: Новолуганську, Світлодарську загальноосвітні школи та Світлодарський навчально-виховний комплекс. Під час візиту до району його супроводжувала голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

Денис Клюшников завітав на шкільні новорічні свята, дітей та педагогів привітав з Новим роком, Різдвом Христовим і вручив малечі та учням подарунки від голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка. Також сертифікати на новорічні подарунки для дітей були вручені керівникам Луганської та Миронівських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 1 і № 2, Світлодарського НВК, дошкільних навчальних закладів смт. Луганське, смт. Миронівський та м. Світлодарськ.

Усі діти Бахмутського району на лінії зіткнення, в тому числі й малюки віком до трьох років, які не відвідують дошкільні навчальні заклади, отримали від голови облдержадміністрації подарунки до новорічних свят.

Велика подяка управлінню сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації на чолі з начальником Лілією Золкіною за організацію заходів, відділу освіти та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації – за взаємодію та злагоджену співпрацю.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, діти, їхні батьки та педагоги висловлюють глибоку вдячність голові Донецької облдержадміністрації Павлу Кириленку за увагу і турботу, яку очільник області виявляє до юних мешканців населених пунктів прифронтової зони.

І ще одна приємна подія сьогодні порадувала дітей та учнівську молодь Світлодарська – відкриття у місті спортивного майданчика зі штучним покриттям. Докладніше про це в наступній публікації на вебсайті Бахмутської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора