A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна призначена на посаду голови Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 20.12.2019 11:11
Кількість переглядів: 1683

Фото без опису

20 грудня в Бахмутській райдержадміністрації відбулись урочисті збори щодо представлення новопризначеного голови Бахмутської райдержадміністрації. До участі в зборах був запрошений адміністративно-господарський актив району: керівники структурних підрозділів  райдержадміністрації, депутати районної ради, місцеві голови, керівники промислових і сільськогосподарських підприємств, закладів освіти, культури, охорони здоров'я,  представники ЗМІ, профспілкових і громадських організацій району.

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко представив активу району новопризначеного голову Бахмутської районної державної адміністрації Тетяну Єрохіну, яка призначена на посаду розпорядженням Президента України від 18.12.2019 № 531/2019-рп і сьогодні приступила до виконання обов’язків на посаді голови Бахмутської райдержадміністрації.

Павло Кириленко зазначив, що на Тетяну Іванівну покладається велика відповідальність за район і його мешканців. Працюючи на посаді першого заступника голови, тривалий час виконуючи обов’язки голови райдержадміністрація, вона зарекомендувала себе вмілим керівником, своєрідним кризис-менеджером, який наразі необхідний Бахмутському районі, що має свої особливості, оскільки його територія межує з лінією зіткнення. Очільник області обіцяв, що з боку облдержадміністрації й надалі  буде надаватись дієва підтримка і допомога у вирішенні нагальних питань Бахмутського району.

Тетяна Єрохіна подякувала за високу довіру, яку їй виявили Президент України, керівництво облдержадміністрації, та запевнила, що продовжить працювати над реалізацією завдань державної ваги, втіленням урядових реформ, прийняттям виважених і ефективних рішень задля добробуту жителів району, оскільки головним пріоритетом, на який в своїй діяльності орієнтується  орган виконавчої влади,  – це люди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора