A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До дітей Бахмутського району завітав Святий Миколай

Дата: 19.12.2019 16:07
Кількість переглядів: 683

Фото без опису

19 грудня в школах Бахмутського району за підтримки райдержадміністрації та відділу освіти пройшли свята до Дня Святого Миколая, на які були запрошені учні 1-4 класів і діти пільгових категорій.

Цього святкового дня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з в.о. начальника відділу освіти Світланою Гатченко завітали до учнів навчальних закладів, що розташовані в населених пунктах на лінії зіткнення: Луганської та Миронівських загальноосвітніх шкіл № 1 і № 2, Світлодарської загальноосвітньої школи та Світлодарського НВК.

Керівник району привітала учнів і педагогів з Днем Святого Миколая, який в нашій уяві вже давно став символом добра, любові та милосердя, побажала дітям, щоб вони зростали в мирі та добрі, а Святий Миколай завжди оберігав і у всьому допомагав їм.  

– Не буває чужих дітей – всі діти наші. Особливо  важливо, – наголосила Тетяна Єрохіна, – щоб сьогодні кожна дитина відчула любов і турботу оточуючих її людей. Які б не були складні часи, ми, дорослі, повинні пам’ятати: ми працюємо, мріємо, прагнемо до нових висот і звершень заради дітей – нашого майбутнього.

До уваги малечі було представлене театралізоване дійство, яке із зацікавленістю переглянули й дорослі глядачі. Казкова історія розповідала про історію свята, старовинні традиції українського народу. І, звичайно, на свято завітав улюбленець усіх дітей Святий Миколай, який звернувся до них з побажаннями здоров'я, миру та злагоди, благословив на найкращі людські чесноти.

У такий чудовий день кожній дитині приємно отримати подарунок. До Дня Святого Миколая за кошти районного бюджету були придбані подарунки, які на завершення свята Тетяна Єрохіна разом зі Святим Миколаєм вручила учням початкових класів і дітям пільгових категорій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора