A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На сторожі прав й інтересів дітей

Дата: 18.12.2019 10:03
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

У Бахмутському районі приділяється пильна увага питанням, що стосуються соціального захисту дітей, забезпечення дотримання їх прав, створення належних умов для їх утримання, виховання та розвитку.

18 грудня  в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районної комісії з питань захисту прав дитини.

На порядок денний було винесено широке коло питань: про визначення способу участі батька у вихованні малолітньої дитини, доцільність встановлення опіки над дитиною та призначення опікуна, затвердження звітів про стан виховання, утримання і розвитку 7 дітей, які виховуються в прийомних сім`ях, надання  малолітнім дітям статусу дитини, яка постраждала  внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів.

За результатами розгляду і обговорення питань, в тому числі із запрошенням батьків, члени комісії прийняли рішення, враховуючи насамперед інтереси малолітніх дітей, піклуючись про їхню безпеку і соціальний захист.

 Комісією також прийняті рішення про надання 9 малолітнім дітям статусу дитини, яка постраждала  внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів, і затверджені індивідуальні плани соціального захисту 23 дітей, позбавлених батьківського піклування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора