A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада Тетяни Єрохіної

Дата: 17.12.2019 13:19
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

17 грудня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації.

На початку наради керівник наголосила на дотриманні держслужбовцями трудової та виконавської дисципліни, чіткому виконанні вимог діловодства, відповідальному ставленні до підготовки листів, звітів, інформацій на контрольні документи органів виконавчої влади вищого рівня.

Керівники структурних підрозділів доповіли про стан справ за основними напрямками діяльності, поінформували про заходи, заплановані на поточний тиждень.

Соціальні питання постійно в полі зору в.о. голови райдержадміністрації. За інформацією в.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілії Іощенко, в районі згідно з графіком проводиться фінансування всіх видів соціальних виплат. Важливим напрямком у діяльності управління залишається робота з ВПО: видача довідки про статус внутрішньо переміщеної особи, прийом документів на призначення/відновлення соціальних виплат за місцем фактичного проживання на території Бахмутського району.

В.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Світлана Гатченко повідомила, що навчально-виховний процес у навчальних закладах району проводиться згідно з планом. Завершуються роботи з облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Світлодарського НВК, і цими днями діти й учнівська молодь Світлодарська отримають чудовий подарунок до новорічних свят. 18-19 грудня в дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах відбудуться заходи до Дня Святого Миколая.

На нараді також розглянуті організаційні питання щодо проведення  святкових заходів для дітей району та вручення новорічних подарунків малечі, учням загальноосвітніх шкіл, юним мешканцям населених пунктів на лінії зіткнення, придбаних за кошти бюджетів усіх рівнів. Тетяна Єрохіна звернула увагу присутніх на необхідність взаємодії та координації дій з боку структурних підрозділів, причетних до підготовки і проведення святкових заходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора