A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань організації в районі роботи щодо протидії захворюваності на туберкульоз

Дата: 16.12.2019 10:28
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

16 грудня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з головними лікарями КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради», Світлодарської, Часовоярської та Сіверської міських лікарень і за участі завідувача диспансерним відділенням КНП «Обласний клінічний протитуберкульозний диспансер» м. Бахмут.

На нараді розглядались питання організації в районі роботи з обстеження населення з метою виявлення захворювання на туберкульоз, соціальної підтримки пацієнтів, які перебувають на обліку з цим захворюванням, а також  утворення Координаційної ради з питань протидії захворюванню на туберкульоз.

За підсумками наради, з метою поліпшення обстеження населення та раннього виявлення захворювання на туберкульоз Тетяна Єрохіна доручила керівництву міських лікарень у найкоротший термін розглянути питання обладнання пунктів бактеріоскопії та забезпечення відповідними фахівцями задля їх належного функціонування.

Також керівникам  КНП «ЦПМСД» і лікувальних закладів доручено підготувати та надати до райдержадміністрації пропозиції до складу Координаційної ради з питань протидії захворюванню на туберкульоз і Програми протидії захворюванню на туберкульоз на території Бахмутського району на 2020 рік.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора