A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації та звіті зі стратегічної екологічної оцінки

Дата: 16.12.2019 08:47
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

Детальний  план  території  для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (розробка Никифорівського родовища) на території Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області (за межами населених пунктів).

Мета, склад та зміст детального плану території.  Проект детального плану території розроблений з метою визначення функціонального призначення та параметрів використання  окремої земельної ділянки за межами населених пунктів для розширення виробничих потужностей по видобуванню тугоплавких та керамічних глин, визначенні всіх планувальних обмежень, використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами та отриманні правовстановлюючих документів на земельну ділянку. Детальний план складається із пояснювальної записки та графічних матеріалів. В проекті дана оцінка існуючої ситуації території та визначені основні принципи планування та використання території.

У звіті зі стратегічної екологічної оцінки здійснено оцінку впливу від розширення виробничих потужностей кар’єру по видобуванню тугоплавких та керамічних глин на довкілля (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров'я та добробут населення (небезпека для здоров'я населення, соціально- економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

Основні техніко-економічні показники.  

Назва  показників

Одиниця  виміру

Існуючий  стан

Проектне рішення

Територія  в  межах  проекту  у  тому  числі:

га  / %

268 / 100

268 / 100

- території  сільськогосподарського  призначення

га  / %

160,3 / 59,8

128,5 / 47,9

- території  лісогосподарського  призначення  (в  тому  числі  полезахисні лісосмуги)

га  / %

52,0 / 19,4

30,2 / 11,3

- території  житлової  забудови  (населений пункт)

га  / %

5,9 / 2,2

5,9 / 2,2

- території   транспортної інфраструктури

га  / %

7,2 / 2,7

7,2 / 2,7

- території  виробничого  призначення  

га  / %

42,6 / 15,9

96,2 / 35,9

 

Відомості про замовника та розробника детального плану території та підстави розроблення.

 

Замовник – Бахмутська районна державна адміністрація Донецької області.

 

Розробник – ТОВ «ГІС ІНЖИНІРІНГ»

 

Підстава розроблення - розпорядження голови районної державної адміністрації від 23.07.2019 № 342 про розроблення детального плану території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (розробка Никифорівського родовища) на території Соледарської міської ради Бахмутського району Донецької області (за межами населених пунктів)

 

Інформація про місце і строки ознайомлення - з проектом детального плану території та звітом із стратегічної екологічної оцінки можна ознайомитися з 11.12.2019 по 11.01.2020 за адресою:

84531, Донецька обл., Бахмутський район, село Никифорівка, вул. Тімірязєва, 45 або на сайті http://solerada.gov.ua/;

у відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Бахмутської райдержадміністрації, м.Бахмут, вул..Сібірцева,33, кім.2 перший поверх. тел. 44-66-92;

 на офіційному сайті Бахмутської райдержадміністрації.

 

Інформація про посадову особу  відповідальну за організацію розгляду пропозицій:

 староста Никифорівської сільської ради Точений Д.С.;

начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, головний архітектор  Бахмутської райдержадміністрації.

 

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій – пропозиції до проекту приймаються в строк з 11.12.2019 по 11.01.2020.

Пропозиції потрібно подавати у письмовому вигляді із зазначенням П.І.Б, місця проживання, особистого підпису, повинні містити обґрунтування відповідно до вимог законодавства, будівельних норм державних стандартів і правил.

 

Інформація про дату, час і місце проведення громадських слухань – 14.01.2020 о 11.00 приміщення адміністративної будівлі, с. Никифорівка, вул. Тімірязєва, 45.

 

Інформація стосовно запланованих заходів знаходиться за адресою:

84531, Донецька обл., Бахмутський район, село Никифорівка, вул. Тімірязєва, 45 або на сайті http://solerada.gov.ua/;

у відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Бахмутської райдержадміністрації, м.Бахмут, вул..Сібірцева,33, кім.2 перший поверх. тел. 44-66-92;


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора