A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Звернення в. о. голови Бахмутської райдержадміністрації з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2019 08:11
Кількість переглядів: 639

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Дорогі земляки!

 

14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Саме цього дня у 1986 році завершилось будівництво захисного саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком.

Аварія на ЧАЕС стала справжньою національною трагедією, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Чорнобиль залишив незагоєну рану на землі України, у всенародній памяті, в людських серцях. Ліквідатори першими взяли на себе приборкання радіаційної стихії, ціною свого життя й здоров’я захистили нинішні та прийдешні покоління від радіаційного лиха.

Безмежна людська вдячність і низький уклін усім, хто ліквідовував наслідки аварії на Чорнобильській АЕС і будував об’єкт «Укриття». Вічна пам’ять і шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом.

Дорогі учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС! Вшановуючи ваш громадянський та професійний подвиг, щиро бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, добра, злагоди в родинах і мирного неба над нашою Батьківщиною!

 

 

З повагою,

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації                          Тетяна Єрохіна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора