A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні спостережної комісії при Бахмутській райдержадміністрації підбиті підсумки роботи за ІІ півріччя 2019 року

Дата: 13.12.2019 10:40
Кількість переглядів: 569

12 грудня пройшло засідання спостережної комісії при Бахмутській райдержадміністрації, яку очолює в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

На порядку денному постали питання: про підсумки роботи спостережної комісії при райдержадміністрації за ІІ півріччя 2019 року та затвердження плану роботи комісії на І півріччя 2020 року.

Згідно з порядком денним секретар спостережної комісії при райдержадміністрації Любов Медведчук поінформувала про роботу Комісії у ІІ півріччі поточного року. У звітному періоді на засіданнях членами Комісії були розглянуті актуальні питання, в тому числі про виконання в районі заходів щодо підвищення рівня адаптації осіб, звільнених з місць позбавлення волі та попередження  скоєння ними правопорушень адміністративного чи кримінального характеру, попередження бродяжництва та правопорушень серед підлітків Бахмутського району, роботу відділу освіти райдержадміністрації, спрямовану на зниження рівня злочинності серед неповнолітніх, безпритульних, дітей із функціонально-неспроможних сімей, усунення причин і умов, які сприяють втягненню в противоправні дії дітей та підлітків.

З метою ефективного виконання покладених на неї завдань Комісія співпрацювала з Бахмутським відділом поліції ГУ НП в Донецькій області, Бахмутським МРВ філії  ДУ  «Центр пробації»  в  Донецькій  області,  з органами місцевого самоврядування, КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради», УПСЗН райдержадміністрації, службою у справах дітей та відділом освіти райдержадміністрації, Бахмутським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації, Відокремленим структурним підрозділом комунального некомерційного підприємства «Обласний клінічний протитуберкульозний диспансер» м. Бахмут, Диспансерним відділенням № 2 м. Бахмут ВСП КЛПУ «Міського наркологічного диспансеру м. Краматорськ» у м. Слов`янськ, громадськими організаціями, Бахмутським міським центром зайнятості.

 На засіданні були підбиті підсумки роботи Комісії за ІІ півріччя  2019 року та затверджений план роботи на І півріччя 2020 року. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора